Shop

Arc és Dekoltázs – agyag maszk

790 Ft

Márka: HEY ORGANIC

  • 100% természetes | vegán és állatkísérlet-mentes

Minden bőrtípusra

Kiszerelés: 10GR/79Ft/GR

Használat: Keverd össze 10 ml vízzel vagy tonikkal alaposan, majd vidd fel az arc és dekoltázs területére! Hagyd hatni 15 percig és alaposan öblítsd le!

TOVÁBBI RÉSZLETEK A TERMÉKRŐL LENT

100 készleten

SKU: 141103 Categories:,

Product Description

A legfinomabb láva agyag porból!

marokkói agyagot már évtizedek óta használják a test ápolásához. A finomra őrölt láva agyag felszív minden felesleges faggyút és szennyeződést, mélyen tisztítja a bőrt és pórusokat, kifejezetten az arcon és a nyakon. Hidratálja és erősíti a bőr természetes védőrétegét. Arctonikkal keverve is használható.

A márka hisz abban, hogy a természetben rendelkezésre állnak a legjobb, aktív hatóanyagok. Ezért minden termékük 100% természetes. Folyamatosan kutatják azokat a hatóanyagokat, amelyek különböző bőrproblémákra jelentenek megoldást. A márka Cactus termékvonalának a célja az, hogy olyan tisztító és ápoló összetevőket alkossanak, amelyek minden bőrtípusnak megfelelnek, védik a bőrt a korai öregedéstől és környezeti hatásoktól. A megmentő a kaktuszfüge lesz. Nem csak csodás bőrápoló tulajdonságai vannak, mindezek mellett fenntartható. A legzordabb körülmények között él és vízre alig van szüksége. Tökéletes a márka azon céljának, hogy megfeleljenek a legmagasabb fentarthatósági elveknek.

Fő összetevők:

Ghassoul agyag

A marokkói agyagot évezredek óta használják szépség rituálékban. Használatával a bőr gyengéden megszabadul a szennyeződésektől és a faggyútól. Mivel természetes így nem távolítja el az összes faggyút a bőrről, csak a felesleget. Mentes mindenféle adalékanyagtól, így érzékeny bőrön is alkalmazható.

  • info@pandapacks.hu

Rólunk

Információk

© 2021 Pandapacks.hu

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

has been added to the cart. View Cart