Shop

BOOST Hialuron kollagén booster

9490 Ft

Márka: MÁDARA

Kiszerelés: 25ML/359,60 Ft/ML

  • 100% természetes és 23% organikus
  • Ugyanaz a hatékonyság, új csomagolásban!
  • Hidratáló és kollagén serkentő anyagok szuper dózisa

Használat:

Használd minden este az arc és a nyak területén, majd használj hidratálót utána! A leghatékonyabb eredmény érdekében, a boostert mindig a bőrápolási rutin első lépéseként használd! Használd 10 napos folyamatos kúraként majd fenntartásképpen használd hetente 2-3 alkalommal!

  • ECOCERT COSMOS minősített
  • vegán
  • állatkísérlet-mentes
  • mogyorószármazék- és gluténmentes

TOVÁBBI RÉSZLETEK A TERMÉKRŐL LENT

100 készleten

SKU: A3201-25 Categories:,

Product Description

> mélyen hidratálja a bőrt

> serkenti a kollagéntermelést, így a bőr feszesebb és simább lesz

> erősíti a bőr nedvesség gátját

> véd a környezeti agresszorokkal szemben

A hialuronsavat és vízmegkötő növényi cukrokat tartalmazó hidratáló koncentrátum segít helyreállítani a bőr nedvességének egyensúlyát, és támogatja a bőr alapvető fehérjéinek szintézisét.

A hialuronsav segít javítani a hidratáltságot és megakadályozza a nedvességvesztést, elősegítve a feszesebb és simábbnak tűnő bőrkép kialakulását. Nedvességmegkötő réteget képez, segít megvédeni a bőrt a külső agresszoroktól és megvédeni a kiszáradástól. Megerősíti a bőrgátat a hatékonyabb védelem és komfortosabb érzet érdekében.

Hidratáló és kollagén serkentő anyagok szuperdózisa

Ez a célzott hatású booster erőteljes hidratáló hatású, a vízmegkötő növényi cukroknak és a multimolekuláris hialuronsavnak köszönhetően. Az alacsony molekulasúlyú hialuronsav mélyen a bőrbe hatolva fokozza a kollagén termelést, ezalatt a nagy molekulasúlyú molekulák hidratáló védőréteget képeznek, megakadályozva a nedvességvesztést, valamint védik a bőrt a külső agresszoroktól.

Bőrgyógyászati vizsgálat során, melyben a bőr hidratáltságát mérték műszerekkel megállapították, hogy a termék használatával +48%-al nő a hidratáció.

Tökéletes párosok

Az extra kollagén támogatásért, használd ahttps://pandapacks.hu/termek/vitamin-c-regeneralo-krem/ vagy a https://pandapacks.hu/termek/derma-collagen-hydra-silk-feszesito-krem/ha a bőrödnek mély hidratálásra van szüksége használd az https://pandapacks.hu/termek/sos-hydra-intenziv-hidratalo-rose-jelly-prebiotikummal/termékvonallal. Ha a bőröd már öregedő, megereszkedett és már látszanak rajta apró vonalak és ráncok használd együtt!

  • info@pandapacks.hu

Rólunk

Információk

© 2021 Pandapacks.hu

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

has been added to the cart. View Cart