Shop

Organic Mist Arcpermet

4490 Ft

Márka: YOPE

Kiszerelés: 100ML/44,90 FT/ML

  • 100% aktív összetevő, 99% természetes

RÓZSA + KAKTUSZ

Használat: Fújd a tiszta arcbőrre! Használd a nap folyamán bármikor, akár smink felett is!

TOVÁBBI RÉSZLETEK A TERMÉKRŐL LENT

100 készleten

SKU: 0387 Category:

Product Description

A frissítő permet, amely tonizál és hidratál. Gyengéd és nyugtató formula organikus növényi vizekkel és enyhe virágillattal. Használd bármikor, amikor ragyogó felfrissülésre vágysz az egész napos energiáért.

 Adaptogén: a Damaszkusz rózsa revitalizálja a bőrt és egészséges ragyogást ad!

Aktív összetevők:

Rózsavíz: a formula 50%-át adja, amely puhít és hidratál

Kaktusz víz: támogatja a bőr rugalmasságát, véd a szabad gyökök ellen.

Aktív összetevők:

Adaptogének – véd az oxidatív stressz ellen

Az adaptogének olyan vadon élő növények, amelyek az evolúció évezredes fejlődése során alkalmazkodtak a rendkívül nehéz, ellenséges körülményekhez, a szárazsághoz, a fagyhoz és az UV-sugárzáshoz. Olyan anyagokat hoznak létre, amelyek megvédik a sejteket a káros hatásoktól, helyreállítják az egyensúlyt, megelőzik a károsodásokat és mélyen behatolnak a bőrbe.

Bio-fermentációk – a bőr egyensúlyának helyreállítása

A bio-fermentációs folyamat során nyert összetevők természetes módon megnyitják a növényi hatóanyagokat, hozzáférhetőbbé teszik azokat a bőr számára, a molekulákat kisebb, emészthetőbb részekre bontva.

Posztbiotikumok – erősítik a mikrobiomot – a bőr természetes védőpajzsát

A probiotikumok – jó baktériumok, amelyek közé például a Lactobacillus törzsek tartoznak – által termelt, a bőr számára jótékony anyagok. A kozmetikumokban használt posztbiotikumok természetes módon hatékony biológiai védőpajzsot hoznak létre, amely erősíti a bőr mikrobiomját, felgyorsítja a bőrhám megújulásának ütemét és megakadályozza annak kiszáradását.

Feminage – támogatja a tisztességes kereskedelmet és a nőket

Ázsiai fákból származó fiatalító kivonat, amelyet helyi közösségekben nők gyűjtenek nők a nőkért – felgyorsítja a bőr regeneráló folyamatait és hat a bőr felületi feszültségére.

Összetevők:

ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, AQUA, ROSA ALBA FLOWER WATER, OPUNTIA FICUS-INDICA STEM WATER, GLYCERIN, ONSEN-SUI, SODIUM LEVULINATE, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM ANISATE, LACTOBACILLUS FERMENT, BUTYLENE GLYCOL, ENGELHARDTIA CHRYSOLEPIS LEAF EXTRACT, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, SACCHAROMYCES/PANAX GINSENG FLOWER FERMENT EXTRACT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, GERANIOL, CITRONELLOL.

  • info@pandapacks.hu

Rólunk

Információk

© 2021 Pandapacks.hu

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

has been added to the cart. View Cart