Shop

The lover – Kaktusz ajakápoló balzsam

1290 Ft

Márka: HEY ORGANIC

Kiszerelés: 4,7GR/274,47Ft/GR

Fő összetevők:

Argán olaj / Ricinusolaj / Kaktuszfüge mag olaj

Használat:

Használd minden reggel és este az arcápolási rutinod befejező lépéseként! A nap folyamán bármikor újra használhatod!

  • 100% természetes
  • Vegán és állatkísérlet-mentes
  • Újrahasznosítható műanyag csomagolás

TOVÁBBI RÉSZLETEK A TERMÉKRŐL LENT

100 készleten

SKU: 141107 Category: Tags:,

Product Description

Az ajkunk bőr a legszárazabb az egész testünkön. Nagyon hamar kiszárad és apró ráncok jelennek meg rajta.

Egy hidratáló ajakápolóval könnyen orvosolhatod a cserepes ajkakat.

Sajnos a legtöbb ajakápolóban lévő ásványi olajok csak egy réteget képeznek az ajkakon és tovább szárítják azokat. Így ösztönösen több ajakápolót viszel fel.

A THE LOVER Kaktusz ajakápoló balzsammal ez nem történhet meg! 100% természetes és magas minőségű összetevők táplálják és hidratálják az ajkak bőrét.

  • A márka hisz abban, hogy a természetben rendelkezésre állnak a legjobb, aktív hatóanyagok. Ezért minden termékük 100% természetes. Folyamatosan kutatják azokat a hatóanyagokat, amelyek különböző bőrproblémákra jelentenek megoldást. A márka kaktusz termékvonalának a célja az, hogy olyan tisztító és ápoló összetevőket alkossanak, amelyek minden bőrtípusnak megfelelnek, védik a bőrt a korai öregedéstől és környezeti hatásoktól. A megmentő a kaktuszfüge lesz. Nem csak csodás bőrápoló tulajdonságai vannak, mindezek mellett fenntartható. A legzordabb körülmények között él és vízre alig van szüksége. Tökéletes a márka azon céljának, hogy megfeleljenek a legmagasabb fenntarthatósági elveknek.

Fő összetevők:

Argán olaj

Nagy mennyiségű antioxidánst és zsírsavat tartalmaz, E-vitamin tartalmának köszönhetően hidratál és védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól.

Kaktuszfüge mag olaj

Természetesen védi a bőrt a napkároktól és megelőzi a korai öregedés jeleit. Ez a sokféle vitamin és antioxidáns tartalmának köszönhető.

Ricinusolaj

Serkenti a kollagéntermelést és véd az idő előtti öregedéstől. Mélyen hidratál, így csökkenti a finom vonalak láthatóságát.

Összetevők:

1-ellenőrzött biológiai gazdálkodásból

2-természetes illóolajokból

  • info@pandapacks.hu

Rólunk

Információk

© 2021 Pandapacks.hu

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

has been added to the cart. View Cart